Fysiopalvelut

Pet-Vet Ortossa uutuutena kuntoutuspalvelut

Pet-Vet Orton fysiopalvelut koostuvat ylläpitävistä ja kuntouttavista hoidoista. Orton fysiohuoneesta löytyy lemmikkien vesikävelyallas, jossa voidaan kuntouttaa leikkaus- tai nivelrikkopotilaita. Eläinlääkäri Jenni Lehtinen tekee kiropraktiikkaa eläimille ja Annika Himanen huoltaa lihaksia, lihaskalvoja ja ohjaa vesiallasterapiaa. Lisäksi käytössä on laserterapia.

VESIKÄVELYALLAS

Vesikävely on oiva tuki myös ortopedisestä leikkauksesta kuntoutuvalle potilaalle. Vesikävelyllä potilaan kuntoutumista saadaan nopeutettua tehostamalla lihasvoimaa ja parantamalla liikeratoja.

Annika Himanen vetää Pet-Vet Orton kuntoutuspuolta. Annika tarjoaa koirille myös lihashuoltoa ja hierontaa. Hieronta sisältää tarpeen mukaan faskioiden käsittelyä, raajojen ja rangan manipulaatiota, akupainantaa/akupunktiota ja laserterapiaa. Kokonaan uutena tuotteena valikoimissa on faskiamanipulaatio sekä vesijuoksumahdollisuus. Palvelutarjonnasta löytyy: koirahieronta, faskiamanipulaatio, vesiterapia vesijuoksumatolla, kuntosuunnitelmat sekä ravintoneuvonta.

Ajanvaraus puh. 044 255 0028 tai himanen.annika@gmail.com www.canissanus.fi

KIROPRAKTIIKKA

Kiropraktiikka soveltuu kaikille eläimille. Esimerkiksi kissoilla on usein jäykkyytta ja nivelrikkoa, minkä omistaja huomaa kun kissa ei enää hyppää sen korkeimman kaapin päälle, tai kun kissa ei enää pidä selän/takapään paijaamisesta. Kissat myös sietävät hoidon yllättävän hyvin, ja aina mennään potilaan ehdoilla eläinlajista riippumatta. Kiropraktiikka sopii kaikille, sekä lemmikeille joilla on jo tiedossa olevia tuki-ja liikuntaelimistön ongelmia, sekä ennaltaehkäisevästi ennen näkyvän vamman syntymistä. Lähestulkoon kaikilla koirilla on joissakin nivelissä liikerajoitteita, ja toisaalta joissakin nivelissä saattaa olla yliliikkuvuutta. Tasapainon korjaaminen ennaltaehkäisee isompia vammoja, ja helpottaa jo nivelrikkoisten koirien liikkuvuutta ja usein lievittää kivun määrää.