Ortopedinen kirurgia

Pet-Vet Ortossa uusimmat laitteet ja tekniikat

Pet-Vet Ortossa leikataan päivittäin murtumia ja nivelsidevammoja. RTG tai CT kuvien perusteella valitaan paras korjausmenetelmä ja tehdään alustava leikkaussuunnitelma. Leikkaussalihoitaja valmistelee potilaan leikkaukseen ja toimenpiteen jälkeen potilas siirtyy heräämöön lämpöpeittojen alle hoitajan tarkkaillessa sen leikkauksenjälkeistä tilaa. Takaraajojen leikkauksissa käytetään anestesian lisänä epiduraalipuudutusta. Leikkaustekniikoissa noudatamme nykyaikaisimpia menetelmiä ja käytämme uusia ja turvallisia implantteja.

TURVALLINEN ANESTESIA

Leikkauspotilaiden anestesiat suunnitellaan etukäteen potilaskohtaisesti. Jokaista potilasta valvoo anestesiakoulutuksen saanut hoitaja. Potilas on kiinnitettynä EKG antureihin ja sen happisaturaatio- ja hiilidioksidipitoisuutta sekä verenpainetta seurataan jatkuvasti. Käytössämme on myös eläinten hengityskone, jolla voimme tarvittaessa avustaa potilaan hengitystä. Potilaslämmittimet pitävät lemmikkisi ruumiinlämmön optimaalisena ja nestehoidolla ylläpidämme suoniyhteyttä sekä nestetasapainoa. Jokaisen potilaan anestesia on yksilöllisesti toteutettu ja anestesian kulku kirjataan anestesiakaavakkeeseen.

Koirille sekä kissoille on Pet-Vet Ortossa oma erillinen heräämö sekä jyrsijöille ja erityisvalvontaa vaativille potilaille vielä oma tilansa. Hoidamme jokaista leikkaukseen tulevaa potilasta kuin omaamme. Panostamme myös jälkiseurantaan potilaidemme kotiutuksen jälkeen. Leikkauksesta toipumisessa on tärkeää, että kotihoito ja toipuminen lähtevät käyntiin ongelmitta. Hoitajamme ovat aina käytettävissä, jos toipumisen aikana ilmenee huolenaiheita!