Kuntoutus

Pet-Vet Orton fysiohuoneesta löytyy lemmikkien vesikävelyallas, jossa voidaan kuntouttaa leikkaus- tai nivelrikkopotilaita. Annika Himanen huoltaa lihaksia, lihaskalvoja ja ohjaa vesiallasterapiaa. Lisäksi käytössä on laserterapia.

VESIKÄVELYALLAS

Vesikävely on oiva tuki myös ortopedisestä leikkauksesta kuntoutuvalle potilaalle. Vesikävelyllä potilaan kuntoutumista saadaan nopeutettua tehostamalla lihasvoimaa ja parantamalla liikeratoja. Huom! Käytä koirasi tarpeilla ennen jumppaa. Ota lisäksi mukaan sen lempiherkkuja, pyyhe ja kylmällä kelillä mantteli.

Annika Himanen vetää Pet-Vet Orton kuntoutuspuolta. Annika tarjoaa koirille myös lihashuoltoa ja hierontaa. Hieronta sisältää tarpeen mukaan faskioiden käsittelyä, raajojen ja rangan manipulaatiota, akupainantaa/akupunktiota ja laserterapiaa. Kokonaan uutena tuotteena valikoimissa on faskiamanipulaatio sekä vesijuoksumahdollisuus. Palvelutarjonnasta löytyy: koirahieronta, faskiamanipulaatio, vesiterapia vesijuoksumatolla, kuntosuunnitelmat sekä ravintoneuvonta.

Ajanvaraus puh. 044 255 0028 tai himanen.annika@gmail.com www.canissanus.fi